Betingelser

Krydsen.dk har følgende forretningsbetingelser. Hvis du besøger eller handler på denne side, accepterer du disse betingelser. Læs dem venligt grundigt igennem.

PRODUKTER

Produkter der købes på Krydsen.dk er udelukkende henvendt til Dem som kunde og må kun benyttes af Dem. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Som kunde er det Deres ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Der er ingen returret for alle digitale produkter købt hos Krydsen.dk, men du har som køber stadig to års reklamationsret.

BETALING

For at kunne udføre betalinger fra Krydsen.dk vil du blive bedt om at foretage betalinger via betalingskort. Betalingskortdata lagres ikke på Krydsen.dk, men håndteres via vores sikre betalingspartnere, som også står for sikkerheden.

LEVERING

Levering sker ved download direkte fra Krydsen.dk efter succesfuld betaling. Der er ikke mulighed for levering via fysisk post.

FORTROLIGHED

Krydsen.dk forsespørger kun specifik information fra vores kunder for at udføre vores forretningsgange i butikken. Denne information er ikke delt med andre end vores betalingspartnere, medmindre kunden bliver gjort opmærksom på dette.

ELEKTRONISK KOMMUNIKATION

Når du besøger Krydsen.dk eller sender email til os, kommunikerer du med os elektronisk. Vi gør opmærksom på, at elektronisk kommunikation er lige så bindende som anden skriftlig kommunikation.

COPYRIGHT

Alt indhold på Krydsen.dk - så som tekst, grafik, billeder, logoer, knapikoner, downloads, produkter og andet indhold tilhører Krydsen.dk og er beskyttet af Dansk og International lov om ophavsret. Vi anerkender selvfølgelig også andre rettigheder til ophavsret, og hvis du tror, at dit arbejde er kopieret og stillet til rådighed via Krydsen.dk, så kontakt os endelig.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid velkommen til at emaile os på: krydsen@krydsen.dk

Fortsæt
0 Varer


Kryds og Tværs
Kryds og Tværs, Krydsord og Sudoku på Krydsen.dk - opret bruger

Information om casinoer og spillermaskinernes historie.