Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/krydsen.dk/public_html/includes/functions/database.php on line 19

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/krydsen.dk/public_html/includes/functions/database.php:19) in /var/www/krydsen.dk/public_html/includes/functions/sessions.php on line 102
Krydsen

Om Krydsen

På krydsen.dk finder du Kryds og Tværser, Krydsord, Rebuser og Sudokuer, lige til at printe ud fra nettet. Kryds og Tværs, Krydsord, Rebus og Sudoku er sjov, udfordrende og intelligent underholdning, der stimulerer hjernen og holder den ung.

På krydsen.dk vil der jævnligt blive lagt nye Kryds og Tværs, Krydsord, Rebus og Sudoku ud, som du kan hente via websitet og printe ud, så du kan løse dem hjemme, på caféen, i toget eller hvor du lige har tid og lyst til at træne hjernen lidt.

Hvis du er tilbageholdende med at købe produkterne via hjemmesiden har du mulighed for afprøve forskellige typer af produkter via gratis-siden.

Mange af Kryds og Tværserne indeholder quiz-spørgsmål og har et tema, der gør det muligt at løse dem vha. almen viden og paratviden. Du behøver derfor ikke være en inkarneret kryds og tværs-løser for at løse dem, men kan med fordel teste din viden inden for en kategori, der interesserer netop dig.

Få mere at vide om Krydsen.dk ved at klikke på nedenstående video:

Krydsen.dks CVR-nr er 28541155

Fortsæt
0 Varer


Kryds og Tværs
Kryds og Tværs, Krydsord og Sudoku på Krydsen.dk - opret bruger

Information om casinoer og spillermaskinernes historie.